KINDLING CRACKER – King

DKK 1.745,00

Kindling Cracker er den sikreste og nemmeste lille hjælper. Og så kan du hurtigt få kløvet en masse optændingspinde, så du hurtigt kan få gang i brændeovnen, pejsen eller bålet.

Børn, som man normalt ikke vil overlade en økse til, kan kløve brænde sikkert på en Kindling Cracker, da man kun bruger en mukkert eller hammer til at kløve brændet.

 

Beskrivelse

Glem alt om at bruge økse til at kløve brænde. På en Kindling Cracker kløves brændet med et enkelt slag fra en mukkert, hammer eller et stykke træ.

Brændet placeres på det buede “økseblad” og holdes på plads af sikkerhedsringen i toppen. Ringen sørger for, at fingrene er i sikkerhed og mukkerten ikke smutter og rammer “øksebladet”. Effektivt og sikkert.


Den originale Kindling Cracker kan klare brænde, der er op til 16,5 cm i diameter. Den store King Cracker kan tage brændekævler op til 22,5 cm i diameter.

Kindling Cracker er lavet af kraftig støbejern, der normalt anvendes til jernbanemateriel.
Kindling Cracker kan skrues fast til en træstub for yderligere stabilitet og for at få brændet op i en passende højde, så man skåner ryggen bedst muligt.

Der er 5 års garanti mod fabrikationsfejl (har ikke hørt om nogen tilfælde, men man ved aldrig…)

Se også den originale Kindling Cracker her

Relaterede produkter