TOLDBODVEJ 8, 4581 RØRVIG | 8144 4342

VAREKURV

RING TIL OS PÅ 8144 4342

VAREKURV

KINDLING CRACKER

Alle kan bruge den sikre brændekløver

Ayla Hutchinson, opfinderen bag Kindling Cracker, viser her, hvor nemt man kløver brænde på en Kindling Cracker.

Skal du kløve brænde og/ eller lave optændingspinde, så er Kindling Cracker den sikreste og nemmeste lille hjælper. Og så kan du hurtigt få kløvet en masse optændingspinde, så du hurtigt kan få gang i bålet, ovnen eller pejsen.

Børn, som man normalt ikke vil overlade en økse til, kan kløve brænde sikkert på en Kindling Cracker, da man kun bruger en mukkert eller hammer til at kløve brændet.

 

Glem alt om at bruge økse til at kløve brænde. På en Kindling Cracker kløves brændet med et enkelt slag fra en mukkert, hammer eller et stykke træ.
Brændet placeres på det buede “økseblad” og holdes på plads af sikkerhedsringen i toppen. Ringen sørger for, at fingrene er i sikkerhed og mukkerten ikke smutter og rammer “øksebladet”. Effektivt og sikkert.

Den originale Kindling Cracker kan klare brænde, der er op til 16,5 cm i diameter. Den store King Cracker kan tage brændekævler op til 22,5 cm i diameter.

Kindling Cracker er lavet af kraftig støbejern, der normalt anvendes til jernbanemateriel.
Kindling Cracker kan skrues fast til en træstub for yderligere stabilitet og for at få brændet op i en passende højde, så man skåner ryggen bedst muligt.

Der er 5 års garanti mod fabrikationsfejl (har ikke hørt om nogen tilfælde, men man ved aldrig…)

13-årige Ayla Hutchinson fra New Zealand designede Kindling Cracker som et skoleprojekt i 2013.

Historien bag Kindling Cracker

I 2013 skulle den dengang 13-årige Ayla Hutchinson fra New Zealand lave et skoleprojekt. Hun havde oplevet sin mor komme til skade med øksen, når hun kløvede brænde, og sådan fik Ayla ideen til skoleprojektet: at lave en sikker brændekløver.
Ayla har ikke opfindergenet fra fremmede. Mange i hendes familie er ingeniører og har opfundet mange forskellige ting i tidens løb.